دلایل تلخی کاهو چیست؟
بعد از گذشت چند ماه ، خستگی می تواند هنگام برداشت و مدیریت بوته های کاهو ، از بدن شما خسته شود. اما اگر طعم این لذت ها تلخ باشد ؛ شما ناراضی هستید! چرا کاهو تلخ است؟ اگر کاهو تلخ باشد چه کاری می توانم انجام دهم؟ آیا راهی برای جلوگیری از این امر وجود دارد؟
دلایل مشترک برای کاهو
شما از بهار گذشته منتظر یخبندان بودید و به سرعت بستر کاهو را کاشتید. چند هفته بعد ، کاهو آماده برداشت است. هیچ چیز بهتر از کاهو جنایتی نیست که مستقیماً از باغ می گیرید.
بیشتر باغبانان به شما می گویند که تلخی نتیجه گرمای تابستان است. کاهو یک سبزی فصلی سرد نامیده می شود. با افزایش دما ، گیاه به بلوغ می رسد ، به این معنی که ساقه و گل می فرستد. در این فرایند است که طعم تلخ را تولید می کند. این یک فرایند طبیعی است که نمی توان از آن جلوگیری کرد ، اما این تنها پاسخی نیست که کاهو را خوشمزه کند.
آب همچنین باعث طعم تلخ می شود. این برگهای بزرگ و صاف به آب زیادی نیاز دارند تا آنها را نرم و شیرین نگه دارد. قهوه ای شدن در لبه های برگها نشانه خاصی از تمایل شما به آسیب رساندن به کاهو یا ریشه به دلیل کشت سطحی و در نزدیکی زمین است. سعی کنید کاهو را به خوبی آبیاری کنید. اجازه ندهید زمین خشک شود.
پاسخ دیگر به اینکه چرا کاهو تلخ می شود ، تغذیه آن است. کاهو باید به سرعت تحت فشار قرار گیرد. بدون تغذیه مناسب ، رشد کاهو متوقف می شود و نتیجه آن تلخ است.
برای جلوگیری از تلخ شدن کاهو ، به طور مرتب بارور کنید ، اما خیلی زیاد نیست. برخی از مطالعات نشان داده اند که کاهو نیز می تواند بسیار تلخ باشد.
سرانجام ، یک گیاه گیاهی زرد بنفش (که معمولاً با عنوان Aster Yellow شناخته می شود) بیماری است که طعم تلخ کاهو را مزه می کند. در این بیماری ، برگهای داخلی رنگ خود را از دست می دهند و برگهای بیرونی قهوه ای و پوسیده است. کل گیاه تغییر شکل می یابد و بنابراین تغییر شکل می یابد.
برای تزیین سالاد کاهو از سایت پارسیدی ایده بگیرید.
چه کاهو تلخ می توانیم بسازیم؟
به احتمال زیاد ، درد شما نتیجه روند بلوغ است. شما هرگز نمی توانید به طور کامل از گرمای سرما و طبیعی جلوگیری کنید ، اما روش هایی برای تأخیر در این مشکلات و اتفاقات وجود دارد. Lete Poripe ریشه ها را خنک می کند و گیاهان را فریب می دهد ، به گفته وی هنوز بهار نیست.
کاهو را با محصولات بزرگ در سایه های گرم کننده کاشت کنید. کاشت جایگزین همچنین به افزایش فصول رشد کمک می کند.
اگر فکر می کنید نیتروژن علت تلخی کاهو است ، مقدار کمی خاکستر چوب را به زمین اضافه کنید.
برخی از افراد قبل از استفاده ، طعم تلخ خود را مفید می دانند. اگر می خواهید این روش را امتحان کنید ، کاغذهای کاهو را جدا کنید ، آنها را در یک کاسه آب سرد قرار دهید و جوش شیرین را اضافه کنید. بگذارید برگها حدود 5 تا 10 دقیقه خیس شوند ، سپس در آب سرد کاملاً بشویید ، سپس برای چند دقیقه دوباره غوطه ور شوید.
همچنین می توانید گیاهان تلخ را برای 24 تا 48 ساعت قبل از خدمت یخچال و فریزر کنید.
این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 10 ارديبهشت 1404 ساعت: 19:37 منتشر شده است